GLOBÁLIS VÁLLALAT

Több, mint 70 országban

Orvosilag validált, megbízható készülékek - az Ön otthonában is!

Miért éri meg minket választani?

Megoldás a gerincproblémákra - mindenkorra

Cégünk a piac egyik legjobb készülékeit kínálja, melyek szinte bármilyen gerincprobléma esetén tudnak megoldást nyújtani - beleértve a derékfájást, hátfájást, nyaki panaszokat, gerincsérvet és gerincferdülést.

Termékeinket bármilyen korosztály otthon kipróbálhatja. A gerincbetegségek ma már szinte népbetegségnek számítanak, köszönhetően a görnyedt irodai életmódnak. Sokan azért nem akarnak masszázsterápiát igénybe venni, mert erre nincs idejük.

Minden készülékünk rendkívül könnyen használható, csupán bele kell feküdni, és kényezteti gerincünket. Relaxálás és pihenés közben is használható. A Cegarem V4 többet nyújt, mint a legtöbb hagyományos masszázs készülék, ugyanis kifejezetten a célra kifejesztett orvostechnikai eszköz, megméri a gerinc hosszát, és annak görbületeit.

Eredményeink - számokban

Miben nyújtunk kiemelkedő minőséget?

Cégünk immár több, mint 70 országban van jelen, 6 kontinensen. Emberek százai voltak képesek az életvitelükön javítani eszközeinknek köszönhetően.

0 +
Országban

Mi nem egy hazai kivállalkozás vagyunk, hanem egy globális, nemzetközi vállalat

0 +
Kiegyenesített gereinc

Speciális készülékeinkkel szinte gyerekjáték a gerincproblémák orvoslása

0 %
GARANCIA

Nálunk van lehetőség arra, hogy a vásárlás előtt a termékeinket otthonodban kipróbáld.

Kínálatunk

Milyen termékeket árulunk?

A belső projektor a gerinc mentén növekvő-ereszkedő mozdulatokkal mozog, egyidejűleg megmérve mind a gerincünk hosszát, mind a görbületét annak érdekében, hogy személyre szabott masszázst nyújtson.

A belső projektor végigpásztázza gerincünket a nyaktól a farkcsontig, hogy átmasszírozza és stimulálja a gerinc melletti alkalmazási pontokat.

Rólunk - Cégarem Buda