Cegarem Master V4

Csúcstechnológiás gerincterápiás készülék

A jóvő gerincterápiája

Habár többféle gerincterápiás készülék kapható a piacon, minden kétséget kizáróan a Cegarem V4 a legmodernebb és legkorszerűbb mind közül. 

A legkosoabb orvosi készülék, az intelligens orvosi eszköz a mindennapjaira, amely tartósan megszabadítja gerincfájdalmaitól.

Szabadalmaztatott intelligens technológiával rendelkezik, amely teljes mértékben testre szabható masszázsélményt biztosít prémium funkciókkal, hogy segítsen enyhíteni az izom- és ízületi fájdalmakat otthona kényelmében.

Élek a lehetőséggel!

Hogyan működik?

Mindenkinek más a gerince. A CERAGEM szabadalmaztatott SPINAL SCANNING technológiája elemzi és felismeri ezeket a különbségeket, hogy egy testreszabott masszázst biztosítson a felhasználók számára, a felhasználó egyedi testéhez és „gerincvonalához” szabva.

A rendszer elemzi a felhasználó gerinchosszát, súlyeloszlását, gerincgörbületének és hajlításának mértékét, és feltérképezi csigolyáinak elhelyezkedését egy személyre szabott gerincterápiás masszázsélmény elérése érdekében.

    Küldj üzenetet, és 24 órán belül válaszolunk!

    Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Szívesen segítünk a megfelelő gép kiválasztásában, igény szerint teszünk javaslatokat.